HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum maa hindamimine maaameti poolt
 
Autor Sõnum
maa hindamimine maaameti poolt - 12.11.2022 19:12 maahind mtĆ¼ valduses oli nt 2600 eur

nĆ¼Ć¼d on alates 01.11.2022 116000 eur(Maa ameti hindamine)

kuidas kajastada seda raamatupidamises ja mis sellega kaasneb?
Re:maa hindamimine maaameti poolt - 12.11.2022 20:55 oleneb, kuidas see maa eelnevalt on kajastatud. Kui pƵhivarana, siis pƵhivara kajastatakse jƤtkuvalt soetusmaksumuses, seega ei muutu mitte midagi, kuna pƵhivara Ć¼leshindamine ei ole lubatud.
Re:maa hindamimine maaameti poolt - 25.11.2022 12:10 Teine oluline tegur, mida peate arvestama Domeeni registreerimine on lehe laadimisaeg, mis on aeg, mis kulub veebilehe laadimiseks. Sarnaselt tƶƶaega mƵjutab teie lehe laadimisaeg teie veebisaidi liiklust. Seda seetƵttu, et mida aeglasemalt teie veebilehed laadivad, seda rohkem pettunud on kĆ¼lastaja. Google'i uuring nƤitas, et 53% mobiilisaitide kĆ¼lastajatest lahkub, kui lehe laadimiseks kulub rohkem kui 3 sekundit. Sel pƵhjusel soovite veebimajutajat, mis vƵimaldaks lehe laadimisaega 3 sekundit vƵi vƤhem.
Re:maa hindamimine maaameti poolt - 25.11.2022 17:56 dazer55 kirjutas:
Teine oluline tegur, mida peate arvestama Domeeni registreerimine on lehe laadimisaeg, mis on aeg, mis kulub veebilehe laadimiseks. Sarnaselt tƶƶaega mƵjutab teie lehe laadimisaeg teie veebisaidi liiklust. Seda seetƵttu, et mida aeglasemalt teie veebilehed laadivad, seda rohkem pettunud on kĆ¼lastaja. Google'i uuring nƤitas, et 53% mobiilisaitide kĆ¼lastajatest lahkub, kui lehe laadimiseks kulub rohkem kui 3 sekundit. Sel pƵhjusel soovite veebimajutajat, mis vƵimaldaks lehe laadimisaega 3 sekundit vƵi vƤhem.


Milline osa sellest tekstist rƤƤgib maa hindamisest vƵi raamatupidamises kajastamisest??

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata