HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum EMTA koduleht ja rohelised ...
 
Autor Sõnum
EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 03.09.2021 11:06 Teadjamad Ƥkki on kursis millise loogika jƤrgi Emta lehel neid rohelisi linnukesi tehakse? KƵik on ilus ja siis tuleb sunnirahahoiatus, et KMD tegemata. Kui nimekirjas on 20-30 ettevƵtet siis vƵib mƵni nullidega deklaratsioon kahe silma vahele jƤƤda kĆ¼ll aga milleks kohe sunnirahahoiatus ja miks siis need linnukesed?
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 03.09.2021 11:45 Kuidas on vƵimalik teha 20-30 ettevƵtte KMD ???
pole ka imestada et sunniraha nƵutakse lohaka tƶƶ tƵttu!
kas see ettevƵte enam sinult teenust Ć¼leĆ¼ldse tellib?
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 03.09.2021 13:08 See teavitussĆ¼steem toimib automaatselt. Juba paar pƤeva enne deklari esitamise tƤhtpƤeva ilmub ettevƵtte nime taha deklaratsioonide tulpa kollane hĆ¼Ć¼umƤrk. Kui deklar jƤƤb tƤhtaegselt esitamata, siis muutub see kaheks punaseks hĆ¼Ć¼umƤrgiks. Ei ole lihtsalt vƵimalik neid mitte mƤrgata, olgu sul nimekirjas vƵi 50 ettevƵtet. Asi vƵib olla lihtsalt selles, et sa esitad deklarid liiga vara, kui kƵik ongi veel ilus ja roheline. Kontrolli nimekirja nƤiteks pƤev enne tƤhtpƤeva ja sul ei jƤƤ enam midagi kahe silma vahele.
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 03.09.2021 13:30 Ei ole ei punaseid ega kollaseid - seda ma ju imestangi Ja seda ikka peale tƤhtaega.
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 03.09.2021 15:19 Ei taha uskuda, et esitamata deklari puhul nƤitab ikka rohelist linnukest, aga kui sa nii vƤidad, sis sellisel juhul vƵta Ć¼hendust maksuametiga ja kĆ¼si neilt, miks nende teavitussĆ¼steem ei tƶƶta.
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 03.09.2021 16:14 ma ei saa aru miks peaksid pƵdema nende linnukeste pƤrast, las aga olla
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 07.09.2021 09:56 sunnirahahoiatus ei tule enne, kui ikka mitu kuud tegemata. mul ka mingi 40 firmat ja mitte kunagi ei tule selline dokument nagu sunnirahahoiatus esimesena. enne saadetakse teavitus. kui sellele ei reageeri, siis alles hoiatus ja hoiatusega antakse veel 10 pƤeva aega. mina mingite siniste-punaste-roheliste linnukeste pƤrast Ć¼ldse ei pƵe. las olla kui tahavad. kui minul tƶƶ tehtud, siis ei tohiks tekkida mingit probleemi
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 11.09.2021 09:13 Mitte ei saa aru kuidas saab teha raamatupidamist 30-40 firmale?
oletan et teenuse osutamine kuulub mĆ¼stika valdkonda vƵi peitub siin suur-suur rahaahnus millega kaasneb lohakas tƶƶ, vead, kahju tekitamine kliendile jne jne
Re:EMTA koduleht ja rohelised linnukesed. - 12.09.2021 11:53 Paljud teenuseosutajad teevadki rmp arvestust lohakalt, kiirustades, kliendiga lƤbirƤƤkimata.
Iga maksudeklaratsiooni sisu ja arvud kinnitab ettevƵte.

Liis on ise tekitanud endale probleeme. Sellisele raamatupidajale mina firma asju ei usaldaks.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata