HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum probleemid teenuse osutamisel
 
Autor Sõnum
probleemid teenuse osutamisel - 07.04.2021 16:42 Tahaksin teada mida ARVAVAD raamatupidajad ( ka teenuse osutajad) allpool toodud olukorrast:

firmadele on tehtud tƶƶd(teenusena) 8 ja 11 aastat. Tƶƶde maht on olnud algusaastatel keskmine ja viimastel aastatel Ć¼hel vƤiksem, teisel mƵned Ć¼ksikud dokumendid.Kogu see aeg omanik on maksnud tehtud tƶƶ eest (s.h. ka aastaaruanne ) kord aastas ok. kuid pidevalt on see maksmine veninud jƤrgmise aasta juuni kuuni ja alati peab mitu korda kĆ¼sima miks arve tasumata.
Igatahes minul sai mƵƵt tƤis tƤna ning homsest teatan, et alates aprillist enam teenust ei osuta. OLEN MA VƄGA ISEKAS - VƕI TEEN ƕIETI?
Ah jaa...veel niipalju, et selle omaniku kolmandale firmale teen juba Ć¼le 30 aasta tƶƶd,kuid suhtumine minusse ei ole kuigi "kena"
PS Moraali ei ole mƵtet lugeda mulle!
Re:probleemid teenuse osutamisel - 07.04.2021 17:54 Sa tahad nĆ¼Ć¼d hinnangut oma otsusele vƵi mida sa kĆ¼sid? Tahad raha tihedamini saada, esita arveid tihedamini. Arve maksmata, siis seni teenust ei osuta. Minul selline klausel lausa lepingus olemas. Kui deklar esitamata jƤƤb, kĆ¼ll siis kƤhku raha leitakse. EttevƵtetele, kellele korra aastas raamatupidamist teen, aastaaruannet enne arve tasumist registrisse ei sisesta.
Mis puutub "kena" olemisse, siis kuidas see Ć¼telus oligi? Vist midagi nii, et inimesed kƤituvad sinuga tƤpselt nii nagu sa neil endaga kƤituda lased.
Re:probleemid teenuse osutamisel - 08.04.2021 13:25 Kui sul on kliente nii lahedalt vƵtta ja visata, siis ok. Kui tƶƶga ikka teenida tahad, siis esita arveid tihedamalt vƵi kĆ¼si ettemaksu. Mittekena olemise vastu aitab kui ise Ć¼liviisakas oled.
Re:probleemid teenuse osutamisel - 09.04.2021 11:26 Alati ja kƵikjal taandub probleem suhtluses. Kliente on igasuguseid.

Arvan et sa oleksid pidanud sƵlmima pƵhjalikuma teenuslepingu.
Antud olukorras annad kliendile teada Ƶigeaegselt (lepingus kirjas) lepingu Ć¼les Ć¼tlemisest ... pƤeva pƤrast ja lisad selgitusse mida ja mil moel annad juhatusele Ć¼le raamatupidamise dokumendid ja aruanded.
Re:probleemid teenuse osutamisel - 12.04.2021 12:16 imari kirjutas:
Alati ja kƵikjal taandub probleem suhtluses. Kliente on igasuguseid.

Arvan et sa oleksid pidanud sƵlmima pƵhjalikuma teenuslepingu.
Antud olukorras annad kliendile teada Ƶigeaegselt (lepingus kirjas) lepingu Ć¼les Ć¼tlemisest ... pƤeva pƤrast ja lisad selgitusse mida ja mil moel annad juhatusele Ć¼le raamatupidamise dokumendid ja aruanded.



TƤnud hea soovituse eest ja juba jƵudsin ka Ƥra saata lƵpetamise.
Re:probleemid teenuse osutamisel - 12.04.2021 12:26 Tubli oled! EnesevƤƤrikus ning enesega rahulolu maksab kah midagi ja jƤƤ siis oma otsusele kindlaks.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata