HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum osaline tööaeg ja "vaba g...
 
Autor Sõnum
osaline tööaeg ja "vaba graafik" - 31.10.2020 19:39 Tere, kui inimene on tööle võetud koormusega 0,9 ja talle võimaldatakse teha töö osaliselt kodukontoris (kellaajad valib ise), siis kuidas seda töölepingusse kõige paremini kirja panna - kas on vaja kehtestada siiski a la 7 tundi päevas ja 35 tundi nädalas?
Re:osaline tööaeg ja - 01.11.2020 15:43 Töölepingusse märgite: tööaeg - vaba valik tingimusega et kokkulepitud tööde maht oleks täidetud ( töötaja esitab aruande)
Re:osaline tööaeg ja - 01.11.2020 16:35 Jah, töölepingusse on vaja ikka märkida arvestuslikud töötunnid päevas ja nädalas, kuna töötajal ei ole täielikku iseseisvat otsustuspädevust oma tööaja suhtes. Samuti tuleb kokku leppida tööaja algus ja lõpp ehk aeg, mil töötaja peab olema ka kaugtöö tegemise korral tööandjale kättesaadav. Näiteks nii: "Töötaja tööaeg on arvestuslikult 7 tundi päevas ja 35 tundi nädalas E-R kella 8:00-15:00. Töötajal on lubatud oma igapäevaseid tööülesandeid täita kaugtööna kodukontoris, kui töö seda võimaldab."
Re:osaline tööaeg ja - 03.11.2020 10:26 Oli olemas internetis `` kaugtöö tegemise kokkulepe`` üle 2 lk. pikkune vorm

alap.: Leppe pooled; kaugtöötegemise periood, tõõ-ja puhkeaeg,, töö tegemine, töövahendid, töötervishoid-tööohutus, kokkuleppe lõpetamine ja poolte kinnitused ja allkirjad

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata