HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Staazi kohta - 08.06.2020 15:51 Tere,
kĆ¼sin siit infot. Kui mul on tarvis tƶƶtajana kirjutada mis tahes kohta, kas laenus, krediidi, cv-sse vms kohta andmetesse kirja viimasel tƶƶkohal tƶƶtamise aeg. Siis nĆ¼Ć¼d ongi segane koht. Kuna mul oli tƶƶkohal segadus andmetega, et omal ajal oli mind unustatud haigekassasse lisada ja ametlikult olin registris alles siis, kui need registrid tulid, siis saadi jaole alles ja seega on minu tƶƶtamise algus 2014 lƵpp .Tegelikult olin ma tƶƶl juba 2010 mingist ajast.
Kas ma vƵin oma viimase kohta perioodiks kirjutada siis 2010. Kuigi tƶƶtamise register nƤitab vƤhem? Aga firma maksis minu pealt makse ja esitas tsd-sid.
Re:Staazi kohta - 09.06.2020 09:41 vaata oma tƶƶlepinguid, riiklikud registrid on pensionikindlustusstaazi arvestamise abimaterjal
Re:Staazi kohta - 09.06.2020 11:26 Oma CV-sse kirjutad nii nagu asi tegelikult oli. Kui TƖR-is on hilisem kuupƤev, kuid makse on makstud ka eelnevalt, siis tegelikult on Su tƶƶstaaž ikkagi pikem kui TƖR-is algkuupƤev. Tƶƶstaaži aluseks ei ole TƖR, kuna see lƤks kƤiku alles hiljuti. Varasemaid tƶƶkohti seal ei nƤidatagi, need ja muud tƶƶtamised saab TSD-delt. Ise saad oma tegelikku tƶƶstaaži (alates 1999.a.) vaadata oma andmete alt www.eesti.ee lehelt.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata