HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Eraisik, kinnistu mĆ¼Ć¼k ja...
 
Autor Sõnum
Eraisik, kinnistu mĆ¼Ć¼k ja tulumaks - 12.03.2020 10:55 Aidates tuttaval tuludeklaratsiooni tƤita imestasin, et kinnistu mĆ¼Ć¼gi info ei jƵua otsu tuludeklaratsioonile. Nii vƵib ju nii mƵnigi tulumaks deklareerimata jƤƤda?
Re:Eraisik, kinnistu mĆ¼Ć¼k ja tulumaks - 12.03.2020 15:43 no kinnistu mĆ¼Ć¼k ei ole ju mingi pisitehing, nagu poest saia ostmine. Kuidas see nii lihtsalt ununeda saab?
Re:Eraisik, kinnistu mĆ¼Ć¼k ja tulumaks - 12.03.2020 16:47 Aga kuidas see peaks otse tuludeklarile jƵudma? Notaritel ei ole seni veel kohustust arvet pidada, millise kinnistu mĆ¼Ć¼k on maksuvaba ja millise mĆ¼Ć¼k tuleb deklareerida. Kas tunned muret selle Ć¼le, et kellelgi jƤƤb tulumaks maksmata?
Re:Eraisik, kinnistu mĆ¼Ć¼k ja tulumaks - 12.03.2020 19:17 Alles oli suur kampaania, kui maksuamet tuletas mitu aasta hiljem kƵigile kinnisvara mĆ¼Ć¼nutele meelde, et maksud vaja maksta, aga nĆ¼Ć¼d juba mƵistagi koos intressidega. Seega ei tasu unustada, kalliks lƤheb.
Re:Eraisik, kinnistu mĆ¼Ć¼k ja tulumaks - 13.03.2020 12:50 automaatselt see deklratsioonile ei tule, aga kui sa hakkad seda tehingut deklareerima, siis tegelikult saad rippmenĆ¼Ć¼st valida oma kinnistute hulgast. jƤrelikult on maksuametil kogu info olemas. tal on vaja lihtsalt kahe aasta muutust kontrollida ja nƤeb vƤga hƤsti millised kinnistud on vahepeal vƵƵrandatud.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata