HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Sularaha panka - 06.09.2019 11:40 Tere!
Mul oleks raamatupidajatele Ć¼ks kĆ¼simus raha arvele panemise kohta. Kui inimene teeb vƤikese oĆ¼, raamatupidajat esialgu pole, sest pole nagu midagi ja ehk ei tulegi selliselt, pigem laseks aruande hiljem teha, sest asju vƤhe, km kohustust pole, tƶƶtajaid pole jms.
NĆ¼Ć¼d aga kui vaatan pangavƤljavƵtet, siis kohe esimesel kuul on olnud sularaha panka arvele panemine, no ise panin. Oma raha, mis reaalselt ju polnud mingi firma rahagi, aga nĆ¼Ć¼d arvel olevana on seda kasutatud firma jaoks? Mis selle rahaga saab? Kuidas seda hiljem nƤidatakse? VƵi olen jama teinud sellega? Mile alla see lƤheb, kui kord andmeid sisse hakatakse kandma?
Re:Sularaha panka - 06.09.2019 11:56 Miks sa sellepƤrast muretsed? Selle jaoks on raamatupidajad, aga neid pole sul ju vaja.
Re:Sularaha panka - 06.09.2019 13:26 Noo...eks ikka on raamatupidajat vaja ,aga kui esialgu midagi et toimu, raha ei liigu ja kes teab ,kas Ć¼ldse hakkabki tulema midagi sellest, noo teed kƤsitƶƶd midagi, pĆ¼Ć¼ad paar asjamaha mĆ¼Ć¼a nƤiteks, kas siis kƵik palkavad vƵi hakkavad teenust sisse ostma, kohe, kui asi ei liigui veel? Mul on osaline tƶƶkoht, tervis pole see, et jaksaks tƤiskohta pidada, ja mƵtlesin, et prooviks oma tehtud asju mĆ¼Ć¼a, vaataks. Palkama kohe kedagi ei hakka. Proovisin siit kĆ¼sida.
Re:Sularaha panka - 06.09.2019 15:22 Kui oma isikliku raha paned firma kontole, siis see vƵib olla nƤiteks firmale antud laen.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata