HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Merit Palk versiooniuuendus
 
Autor Sõnum
Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 10:28 Minul on pilveversiooni uuendus tƤnaseks Ƥra sƶƶnud kƵik novembri palga vƤljamaksed, vahet pole kas tehtud detsembris vƵi novembris.
Ei teagi, keda rohkem kiita tƶƶrohke aastavahetuse organiseerimise eest - kas maksumuudatuste vƤlja mƵtlejaid vƵi tarkvara arendajaid.
Aga maksa ajab mustaks kĆ¼ll ...

Olge valvsad ja alustage varakult detsembri palgaarvestusega!
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 11:48 LƤhemal uurimisel selgus, et kadunud on ka oktoobri palga vƤljamaksed ja novembri lisatasude arvestused - jama rohkem kui rubla eest, eriti kui tegemist ei ole paari tƶƶtajaga.
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 12:42 Kas pƵhjuse on ka juba ƶeldud? Ei julge vaatama minnagi
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 13:10 Klienditugi ei ole veel reageerinud
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 13:11 Ning kadunud on ka novembri-detsembri lisandunud isikud ja lepingud ja tasud - lihtsalt et teaksite vaimu valmis panna.
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 13:46 Pilveversioonile minekut olen senini edasi lĆ¼kanud ja ei teagi enam, kas tasubki pilve peale minna. Tuul pĆ¼hib pilved minema ja oledki andmetest ilma. Meriti arvutiversioonil on 2018 muudatused juba sisse viidud ja varasemast pole midagi kaduma lƤinud (pidevalt teeb turvakoopiaid oma arvutisse).
Teoreetiliselt peaks pilveversioon olema turvalisem, mitmed koopiad erinevate pilvede peal jmt. Loodetavasti saab andmed tagasi.
Kogu jama eest tuleb aga kiita parteid ja valitsust. Poleks nende uitideede pƤrast vaja olnud programme niivƵrd oluliselt muuta, poleks ka igasuguseid anaomaaliaid tekkinud. Arvatavasti aasta pƤrast tuleb jƤlle programme oluliselt muutma hakata, kuna ei usu, et see lƤbimƵtlematu maksustamisviis kauaks kestma jƤƤb.
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 15:03 ƕnneks sai probleem lihtsa lahenduse. Nagu enamikel juhtudel on viga tooli ja klaviatuuri vahel. Seega pole suuremaks paanikaks pƵhjust.
Nimelt kui te olete programmi kasutaja ja lisaks testkasutaja, siis peate hoolega jƤlgima, kumbas keskkonnas te programmi kasutate.
Lahendused on alati lihtsates asjades, need tuleb ainult Ć¼lesse leida!
Re:Merit Palk versiooniuuendus - 28.12.2017 16:32

Selle peale Head uut aastat kƵigile!

Nalja peab ju ka saama

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata