HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum pilveprogrammid
 
Autor Sõnum
pilveprogrammid - 03.03.2017 15:07 KĆ¼simus pilveprogrammide kohta. Kas nende puhul on mingid nƵudmised internetile? Kui interneti allalaadimis- ja Ć¼leslaadimiskiirus on piiratud nƤiteks, kas tekib probleeme kasutamisel? Kas on seotud omavahel internetipakett ja kasutuskiirus nƤiteks? Kas olete Ć¼le elanud ka mƵne netikatkestuse? Mis sellisel puhul teete?
Re:pilveprogrammid - 03.03.2017 23:39 Kas olete Ć¼le elanud ka mƵne netikatkestuse? Mis sellisel puhul teete?

No teed tassi kohvi, rĆ¼Ć¼pad ja ootad.
Kohv joodud, side taastunud teed tƶƶd edasi.
VƵi mis sa arvasid, et pead peale netikatkestust algsaldodest alustama
Re:pilveprogrammid - 05.03.2017 17:05 nagu viimased kĆ¼mme aastat on kasutatud klient-server sĆ¼steemi Ć¼le interneti. efekt on samavƤƤrne elektrikatkestusega.
selle pƤrast nĆ¼Ć¼d ruudulise kaustiku pealt arvutile ka Ć¼le minemata ei jƤta, et Ƥkki lƤheb kunagi elekter Ƥra
Re:pilveprogrammid - 05.03.2017 18:03 Ausalt ƶeldes ma tƤpselt isegi ei tea kas Ć¼le interneti kasutatavad programmid asuvad pilve peal vƵi kellegi serveris Maamuna peal. Juba harjunud, et ei pea ise pead murdma kas turvakoopiad on pidevalt olemas vƵi mitte, loodan teenusepakkujate peale. Otseselt oma arvutis polegi enam Ć¼htegi elutƤhtsat programmi, kogu elu on laia ilma peal laiali - kellele antud ligipƤƤsu vƵimalus, see nƤeb mida vaja.
Standard Books olevat kindlalt pilve peal. Kas ka tegelikult, pole aimugi. Aasta jooksul on paar katkestust olnud, st mitte tavaline internetiĆ¼hendus pole oma arvutis katkenud, vaid programmil "vƵrk ei vasta" vƵi midagi taolist tuli ekraanile. Katkestused olid vƤga lĆ¼hiajalised ja tƶƶd ei seganud. Viimane dokument, mis oli salvestamata, tuli uuesti teha. SeepƤrast suuremahulisi, nƤiteks kuluaruandeid, vahepeal salvestan mitu korda enne lƵplikku kinnitamist, et vƵrgu katkemise korral midagigi juba tehtud tƶƶst alles jƤƤks. Salvestatud dokumente vƵrgu katkestus ei kaota.
Re:pilveprogrammid - 06.03.2017 13:21 Ma saan aru, et probleemi ei nƤe raamatupidajad, kel tƵesti netikatkestus ei tƤhenda muud kui kohvipausi. Ja selle peale, et pƤrast netikatkestust algsaldodest peaks alustama, ma ka tƵesti ei tulnud:D KĆ¼simus on esitatud siiski ettevƵtja vaatevinklist. Kui ettevƵtjal on mĆ¼Ć¼k ja laoarvestus nƤiteks maas, kas sellest ei teki pilvelahenduste puhul aeg-ajalt probleeme. Lasete klientidel oodata, kuni itimehed probleemi lahendavad?
Re:pilveprogrammid - 06.03.2017 14:31 Kuidas te ette kujutate pilve, mis kellegi serveris ei asu
Re:pilveprogrammid - 06.03.2017 15:25 Ma pidasingi silmas pilv vs. kohapeal ettevƵtte isiklikus serveris asuv programm.
Re:pilveprogrammid - 06.03.2017 16:32 Iga isiklik arvuti, kus server vƵi klientprogramm asub, vƵib ka ootamatult otsad anda. Ja siis on jama palju rohkem Kohe ju ei torma uut ostma, ikka ootad, mida IT-vennad arvavad. Ja kui ostadki uue, siis kogu see Ć¼mbertƵstmine ja seadistamine on ka tĆ¼kk tƶƶd.
Igatahes ettevƵtja seisukohalt ebamugavam - pead kohe jooksma hakkama.
Pilveprogrammile pƤƤsed suvalisest arvutist ligi ja saad oma asjad tehtud.
Mul oma server, kaugkasutaja ei pƤƤsenud nƤdal aega sisse... Mis tal muud Ć¼le jƤi kui oodata...

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata