HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum nƵuannet palun standard bo...
 
Autor Sõnum
nƵuannet palun standard booksi osas - 31.10.2016 10:43 kui oleks soov alustada books programmiga algusest, st. puhtast programmist? kuidas see siis tehniliselt vƤlja nƤeb? kuna mul on praeguses programmis sees aastad 2004 kuni 2016, siis on see lƤinud kole mahukaks.
pealegi kuna ees on tƶƶkoha vahetus, siis tahaks, et jƤrgmisel raamatupidajal oleks ees ainult viimane periood, mitte eelnenud.

kas booksis Ƶnnestub sellist asja Ć¼ldse teha.
saan aru, et sellega kaasneb uude andmebaasi vanade saldode toomine ja ostu ning mĆ¼Ć¼gireskontro samuti. selle vastu pole mul midagi.
tahaks et jƤƤks alles ainult kontoplaan vanast, aga et Ć¼ldiselt oleks tĆ¼hi.
Ƅkki on hea kasutada hoopis varianti et luua uus ettevƵte?
siis oleks vana baas ettevƵte nr. 1 real ja uus baas ettevƵte nr. 2 real??

kes sellist asja teinud on? samas peab jƤƤma vƵimalus igal ajal parandada vƵi korrigeerida seda praegust suurt ja mahukat baasi.
Re:nƵuannet palun standard booksi osas - 31.10.2016 12:17 MƵistlik on jah teha uus ettevƵte ning sisestada kontode ja reskontrote algsaldod jms
Seadistusi jms saab eksportida-importida ka ositi (moodul "integratsioon" - baasandmete/baasregistrite eksport)
Re:nƵuannet palun standard booksi osas - 31.10.2016 12:51 Oma kogemustest tean, et kui lood uue ettevƵtte ja vana jƤƤb ka alles oma andmebaasiga, siis on uuel raamatupidajal vƵimalus tagantjƤrele ka vaadata, kuidas selles ettevƵttes mingi raamatupidamislik samm on kajastatud. Samuti peab ta olema valmis, et maksuamet vƵib viimase 3-7 aasta vastu ka huvi tunda.
Re:nƵuannet palun standard booksi osas - 01.11.2016 12:09 jah, seda ma tean et maksuamet vƵib huvi tunda, aga tavaliselt tuntakse huvi dokumentide vastu, mitte andmebaasi vastu. ja kui ma talle salasƵna ettevƵttesse sisenemise jaoks ei anna, siis ilmselt ta ei saa ka vaadata vanu asju. kavas on jƤtta baasi vƵti ainult Ć¼lemusele, kes siis ise otsustab, mida nƤitab ja palju nƤitab kui tahab Ć¼ldse.
aga Ć¼ritan siis seda uue ettevƵtte varianti teha

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata