HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
raamatup.alustamine - 14.01.2002 19:32 <HTML>Ƥkki keegi annaks mulle nƵu,siiani osteti vƤikefirma raamatupidamist teenusena ,nĆ¼Ć¼d tuleb selle tƶƶga endal hakkama saada-Ć¼le ja vastuvƵtmisel millele peaks eriti tƤhelepanu pƶƶrama(milliseid dok.kindlalt nƵuda jne.)
ette tƤnades!</HTML>
RE: raamatup.alustamine - 14.01.2002 21:03 <HTML>Lase teenusena ka 2001 majandusaasta aruanne koos lisadega Ƥra teha ning vƵta kƵik dokumendid (kaustad vƵi arhiivikarbid) Ć¼leandmise-vastuvƵtu aktiga vastu. Korralik rp-teenust pakkuv firma teab juba ise, kuidas Ć¼leandmine peab toimuma ning teeb ise selle akti valmis.
Kindlasti jƤlgi, et kƵigi kontode saldode kohta oleks olemas analĆ¼Ć¼tika: vƵlgnevus hankijatele bilansis = ostureskontro vƤljavƵte Ć¼ksikute hankijate lƵikes; ostjate vƵlgnevus= mĆ¼Ć¼gireskontro vƤljavƵte Ć¼ksikute ostjate lƵikes jne. Iga summa, mis bilansis esineb, peab olema lahti kirjutatud (Sa pead teadma, mis numbri taga on). Algdokumentide olemasolu on tƤhtis.
Igaks juhuks vƵta ka ise Maksuametist oma firma kƵigi maksukontode vƤljavƵte eelneva aasta kohta, et ei tuleks hiljem halva Ć¼llatusena mƵni maksuvƵlgnevus.</HTML>
RE: raamatup.alustamine - 16.01.2002 11:27 <HTML>Miks mitte teenust edasi osta? Ei kujuta kĆ¼ll hƤsti ette, et teatan homme oma autoesindusele- O.K. mehed, vƵtke oma hooldusraamat, ma hooldan ja remondin oma autot edaspidi ise...</HTML>

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata