HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum Töötamise register - töÃ...
 
Autor Sõnum
Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 13.03.2023 14:15 Töötaja tuli firmasse tööle koristajaks. Vabanes üks teine ametkoht ning töötajale pakuti seda tööd. Uus töö on teistlaadi ja firma soovib talle rakendada katseaega.Kas töötamise registris tuleb koristaja kanne lõpetada ja teha uus kanne?
Re:Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 13.03.2023 15:40 Ametikoha vahetusel samas ettevõttes ei ole lubatud uut katseaega rakendada. TÖR-is tuleks andmete õigsuse huvides ametikoha nimetus muuta
Re:Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 13.03.2023 16:52 Huvitav. Tööinspektsiooni jurist väidab, et võib rakendada.
https://www.rmp.ee/toooigus/tls/katseaja-rakendamine-kui-tootaja-asub-toole-sama-tooandja-juures-uue l-ametikohal
Re:Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 14.03.2023 09:23 loomulikult tuleb katseaeg määrata kui tegemist on uue töökohaga aga see TÖR unusta ära... sellel registril pole mõtet ei tööandja ega töötaja suhtes
Re:Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 14.03.2023 13:37 Aga kas Töötukassa ei vaata TÖRi? Kui peaks selguma, et uus ametikoht siiski ei sobi ja firma lõpetab lepingu katseaja paragrahviga, kas siis töötaja saab ikka töötuskindlustushüvitist?
Re:Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 16.03.2023 08:47 K. kirjutas:


Ka küsimust tuleb lugeda, mitte ainult vastust.
"Kolm kuud peale töösuhte lõppu asus töötaja töölepinguga tööle samas ettevõttes, kuid uuel ametikohal."
Tegemist ei ole üleviimisega sama töösuhte ajal. Töösuhte kehtimise ajal teisele kohale üleviimisel ei ole lubatud uuesti katseaega rakendada.
Re:Töötamise register - töötaja ametikoha muutus - 16.03.2023 08:48 @ kirjutas:
loomulikult tuleb katseaeg määrata kui tegemist on uue töökohaga aga see TÖR unusta ära... sellel registril pole mõtet ei tööandja ega töötaja suhtes


Väga rumal soovitus. TÖR ongi see koht, kust vaatavad infot nii töötukassa, haigekassa, kui igasugu muud ametid, kellel selleks õigustatud huvi.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata