HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum Töötasu hüvitis kui käi...
 
Autor Sõnum
Töötasu hüvitis kui käive on langenud - 01.06.2020 19:32 Tere
Kui tööandjal on käive võrreldes eelmise aastaga langenud üle 30%, siis eelmise aasta käibe kohta saab võtta Maksuametist tõendi. Selle aasta vastava kuu kohta öeldi Töötukassast, et võib nendele saata raamatupidamisprogrammist võetud digiallkirjastatud dokumendi. Olen aru saanud, et mõned teevad siiski antud kuu kohta KMD, kus on näha maksustatavad toimingud ja tehingud. Kuidas olete teinud teie? Kas teha KMD (hiljem tuleks KMD parandus teha, sest ostuarved saabuvad ju ikkagi hiljem ja lõplik käibemaksu summa muutub, kuid loomulikult ei puudutad see Töötukassale esitatava dokumendi õigsust, sest müügiarved saab ju paari päevaga ära teha) või võtate väljavõtte rp-programmist (nt. Merit Aktivas müügiarvete nimekiri ).
Re:Töötasu hüvitis kui käive on langenud - 01.06.2020 19:50 Tuleks ikka enne deklareerida kuu käivet, mida töötukassa ise võrdleb eelmise aasta kuukäibega.
Maikuu kohta saab töötasu hüvitist taotleda terve juunikuu.

Re:Töötasu hüvitis kui käive on langenud - 01.06.2020 22:15 Saab küll taotleda terve kuu, kui kas töötajad peavad niikaua 150 euroga hakkama saama?
Re:Töötasu hüvitis kui käive on langenud - 02.06.2020 15:47 2020 aasta käibe kohta olen esitanud allkirjastatud kontoväljavõtte ja KMD esitanud ikka alles õigeks tähtajaks. Töötukassa aktsepteerib sellist viisi ja toetuserahad on juba välja makstud.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata