HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum kas ainult minul on mure kl...
 
Autor Sõnum
kas ainult minul on mure kliendiga? - 09.05.2020 10:28 kas minu mure on põhjendatud või mõtlen üle. mul on üks klient, kellel on kaks osaühingut. sealt ta saab miinimumpalka. justkui mingid müügitehingud toimuvad ka, ostetakse selle tarvis materjale ja kõike vajalikku ka.
aga kui kuskil keegi asutus pakub mingit toetust või abi, siis kohe haaratakse sellest kinni, õigemini küll raamatupidajast ja siis on vaja sättida aruanded toetuse saamiseks vastavaks. st. omakapital on neil miinuses paar aastat. sest justkui kulutusi on rohkem, kui need kõik nn. sisse toovad. ja siis omanik soovib kustutada enda antud summad firmasse. st. kui on andnud laenu, siis sellest loobub, kui on aruandva isikuna ostnud oma taskust , siis sellest nõudest loobub. kui väga häda käes, siis müüakse justkui firmale mõni töövahend, mis maksab ... tuhandeid ja siis loobutakse selle eest raha küsimisest. aga dokumendid on kõik korrektselt vormistatud ja kes nn. kõrvalt vaatab, see ei pruugi aru saadagi, et midagi üldse susserdatud on ... ja kõige tipuks hüpatakse raamatupidajale peale, et miks saadakse aruandeid alles aastanumbri vahetusel, koos aastaaruandega. kuigi mitte ainsat korda ei ole aasta keskel soovitud ühtegi aruannet. sest öeldakse, et nendesse süvenemiseks pole vastavat haridust ega aega. ja raamatupidajale heidetakse ette, miks tema ei paku konstruktiivseid lahendusi ja miks temalt ei tule head ja mõistlikud soovitused. kogu kirjavahetus käib maili teel, sest näost näkku kohtumiseks ei ole aega teise linna otsa kimada . Mida sellistele vastata nii, et nad saaksid aru, et nende arvamus firma tegevusest ja raamatupidaja pädevuse piiridest ei ole õige. minu arvates
Re:kas ainult minul on mure kliendiga? - 09.05.2020 12:01 Oletan et sa oled rahumeelne (loe: lihtsameelne) persoon kes sinisilmselt loodab teisele poolele asju selgeks teha... jätkuvalt. Olete väga erinevad inimesed.
Oli minulgi aastaid tagasi selliste isikuomadustega klient. Vaatamata sellele, et ma iga kuu kohta aruandluse esitasin ja iga maksudeklaratsiooni lasin tal isiklikult allkirjastada/kinnitada, siiski tegi arusaamatuid tehinguid, mille kohta ma pidevalt üle pidasin küsima.
Ühe aasta tegin talle teenust, aga siis ütlesin teenuselepingu üles. Sellist rahmeldamist ja närvikulu ma ei soovinud pisikese tasu eest.
Isegi dokumentide ja aruannete üleandmisel tekkis meil konflikt - mina nõudsin teenuse eest kohest tasumist enne üleandmist, tema jälle tahtis kõiki dokumente ja seejärel raha maksta.
Mõtle, kaalu, esita omapoolsed lisatingimused jne
Re:kas ainult minul on mure kliendiga? - 09.05.2020 13:08 aga kummal siis minu puhul õigus on? kas see on ikka raamatupidaja ülesanne imeda pastakast välja mingeid mõtteid ja siis neid talle ette sööta. kusjuures korduvalt küsisin, et mis summadest me üldse räägime ... isegi seda ta ei suutnud vastata.
ja see rahanatuke tõesti ei korva seda jahmerdamist.
unistan vähemalt ühest korralikust firmast. aga no absoluutselt kõik midagi sahmerdavad. mitte ühelgi ei ole 100 prossa aus see värk. kõik peavad raamatupidamist maksuameti jaoks. aga mitte kedagi ei huvita, mis seisud tegelikult on. kõiguvad pankroti äärel aastast aastasse ja siis imestavad, miks mitte midagi paremaks ei lähe

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata