HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Koondamine - 07.04.2020 13:15 Tere! Tahaks küsida, et kui ma olen töökohal olnud 7 kuud ja mind arvatavasti koondatakse. Enne pole seda olnud mul ja ma küsin, et mis sellega kaasneb minu jaoks. Seda ma ise uurisin, et töötukassast ma koondamise eest midagi ei saa. Aga kas ma pean saama 15 päeva enne koondamist selle koondamisteate? Ja mitme kuu raha ma koondamisega saaks ja mis puhkuseraha? Ja kas töölepingu lõpetamisel mida siis kirja võidakse panna? Mis paragrahv, kas sellise saab ka panna, millega saaks töötuskinldlustushüvitist?
Re:Koondamine - 07.04.2020 18:51 kui saad tööandjalt koondamisteatise, siis on seal kõik vajalik kirjas
Re:Koondamine - 08.04.2020 18:50 Kui sulle öeldi töötukassast, et koondamishüvitist ei saa - aga mida sa tegelikult küsisid?
jah, koondamishüvitist saa ei saa, sest pole vastavaid tingimusi, aga võid saada töötuskindlustushüvitist (kui töötuna arvele võtad) kui viimase 36 kuu perioodil oled maksnud 12 kuud kindlustusmakseid.
See, mida sa tööandjalt saad, on sinu ja tööandja vahelised kohustused - töö eest tasu, väljatöötatud kasutamata puhkusepäevade hüvitis, koondamishüvitis ning töötaja poolsed kohustused tööandja vastu (etteantud puhkusepäevade tasu tagasiarvestus, mitmesugused nõuded töötaja vastu, töötasust kohustuslikud kinnipidamised, laenud jne)
Re:Koondamine - 11.04.2020 09:50 tööandjalt saab koondamistasu AINULT ühe kuu eest. olenemata kaua sa seal töötad. kasutamata puhkuse eest saad ka rahana. koondamisest etteteatamise aja kas oled tööl selle aja või makstakse jällegi rahas kinni.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata