HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48690)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7624 registreerunut
0 täna
0 see nädal
2 see kuu
Viimane: Krnd
Infokaitseteenus – kiire ja konfidentsiaalne dokumentide hävitamine PDF Prindi E-maili
neljapäev, 13 märts 2003
Firma aegunud dokumentatsioon, arhivaalid, väljatrükid, kirjavahetus, koopiad, arvuti kõvakettad, cd - d, disketid, videokassetid, magnetkaardid – kõik see on informatsioon,
mille sattumine prügikasti ja sealt edasi prügilasse või sorteerimisliinile ei ole mõeldav. Sealsamas on see ka väärtuslik tooraine, mille saatmine prügilasse on raiskamine.
Mõlemas valdkonnas pakub lahendust Infokaitsesüsteemide OÜ, kes on ühendanud firmade töökultuuris olulise infokaitse ja keskkonnasäästlikku suhtumise, pakkudes klientidele usaldusväärset ja kvaliteetset infokaitseteenust, mis koosneb mugavatest kogumislahendustest, turvalisest transpordikorraldusest, täielikku konfidentsiaalsust tagavast hävitusprotsessist ja purustatud materjalide taastootmisesse saatmisest.

Mitmetes firmades on dokumentide hävitamiseks kasutusel paberihundid. Sellisel juhul tekivad aga küsimused: kas on otstarbekas pidada kontoris veel ühte väikevahendit, mis vajab elektrit ja hooldust; kulutada tööaega materjalide eelnevale töötlemisele ja hävitamisele; organiseerida kolm korda mahus suurenenud ribastatud massi kogumist vanapaberi konteinerisse ning korraldada selle vedu.

Milleks tegeleda tülikate kõrvaltegevustega kui on võimalus kasutada infokaitseteenust, hävitades mugavalt, soodsalt ja kiiresti.

Kui materjalid on juba koos nt. säilitustähtaja ületanud arhivaalid, kolimisel või firma sümboolika muutmisel tekkinud dokumendid jne. Sellisel juhul piisab ainult ühest kõnest ning kokkulepitud ajal võetakse meie töötajate poolt ühekordne kogus vastu teie kontoris või meie tehases, vormistatakse vastuvõtmise akt, kogujad plommitakse ja transporditakse tehasesse, kus videovalve all avatakse plomm, materjalid kallatakse purustisse ja hävitatakse tuvastamatus fraktsiooniks. Peale hävitamist saab klient aktist teise eksemplari, mis sisaldab materjali päritolu, hävitamise aega, kohta ja hävitajat.

Igapäevaselt tekkivad andmekandjad nt. mustandid, faksikoopiad, väljatrükitud kirjavahetus, kirjaümbrikud, kasutatud infomaterjalid, projektid jne. Nende mugavaks kogumiseks pakume kasutada kontori siseruumides kogujat, mis hoiab andmekandjate konfidentsiaalsust enne hävitamist. Kogujate näidised www.infokaitse.ee
  • Koguja kasutamisel on lihtne ettevõttes hoida korda, sest kogujasse andmekandjate asetamine ei võta aega ning seega ei teki ka otsuseid kunagi hiljem dokumendid purustada ning seni hoida neid oma töölaual või sahtlis.

  • Koguja ei vaja alginvesteeringut nt. kui kulutate 10 000 krooni paberipurustajale, siis regulaarset infokaitseteenust (100 l/60 kg koguja vahetusega üks kord kuus) saate muretult kasutada ligi 3 aastat.

  • Erinevalt hundist on koguja kasutamine lihtne ja kiire, sest korraga mahub koguja avast sisse kuni 150 lehte.

  • Tänu meie purusti võimsusele ei pea materjale eelnevalt sorteerima – andmekandjaid saab kogujasse vista koos klambrite, kaustade, arhiivikarpidega jne.

  • Koguja ei tekita kontoris müra, prahti ja kahjulikku paberitolmu ning ei vaja elektrit, hooldust ja remonti.

  • Vajaduste muutumisel on lihtne vahetada koguja tühjendamise sagedust. Seega ei pea kulutama raha suurema koormuse ja läbilaskevõimega paberipurustaja ostmiseks.

  • Klient ei pea kogujat ise tühjendama ja muretsema, kuhu panna purustatud ca 3 korda suurenenud paberimass.

  • Koguja vahetamisel võtame tasuta kaasa ka kontoris tekkinud vanapaberi.

Infokaitseteenuse kasutajate arvu pidev suurenemine näitab selgelt Eesti ettevõtete arengut infokaitseteadlikkuse ja keskkonnasõbralikkuse suunas. Tänase seisuga kasutab regulaarselt infokaitseteenust üle 400 firma ja riigiasutuse, kelle hulgas on nii suuri kui väiksemaid asutusi. Loodame, et ka teie ettevõttes on oluline infokaitse ja keskkonnasõbralikkus ning meie abiga leiate endale sobiva lahenduse.

Põhjalikum teenuste tutvustus meie koduleheküljel www.infokaitse.ee

Infokaitsesüsteemide OÜ
Tel. 655 6142
Faks 655 6143
info@infokaitse.ee

Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine   Järgmine >
Koolituste kalender
Aprill 2024
E T K N R L P
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Kuu koolitused
Koolituskalender