HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48690)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7624 registreerunut
0 täna
0 see nädal
2 see kuu
Viimane: Krnd
Interneti abiga targaks PDF Prindi E-maili
reede, 08 veebruar 2002 Allikas: Ratioma-R
Alates eelmise aasta oktoobrist on majandustarkvarafirma Ratioma-R teinud innovatiivseid HansaRaama programmil põhinevaid raamatupidamiskoolitusi internetis. Põhjus sellise lahenduse leidmiseks seisneb võimaluses koolitada korraga põhimõtteliselt piiramatu hulk inimesi, seejuures ei tähenda suurem hulk koolitatavaid suuremaid kulutusi koolitusele.Kasu, mida ise saadakse taolise koolituse korraldamisest on suur hulk kasulikku ja informatiivset tagasisidet ja suur hulk rahulolevaid HansaRaama valdajaid. Kasu, mida saavad koolituses osalejad on täienenud raamatupidamisteadmised, oskused programmi kasutamisel, kogemus interneti kasutamisel ja loomulikult ka palju uusi tuttavaid. Koolituses osaleb inimesi väga erinevatelt elualadelt, sekretärist firmajuhini. Osaleda võib igaüks, kes leiab et seesugune teadmine võiks elus kasuks tulla.
Suurim pluss antud koolituse juures on osalejate endi sõnul võimalus saada targaks ilma kodust arvuti tagant lahkumata ja siin ei saa määravaks, kas elukoht on Tallinn või Saaremaa, nagu ei saa ka määravaks rahakoti paksus. HansaRaama koolitus on tasuta ja siin on kõigil võrdsed võimalused.
Viimane internetikoolitus (www.hansaraama.ee/koolitus) sai pärast nelja usinat õppenädalat võiduka lõpu 3 tunnise müügitreeningu näol. Nelja nädala jooksul tuli lisaks raamatupidamisele käsitlemisele ka palju müügitemaatikaga seonduvat ja koolituse korraldajate seisukoht on, et iga raamatupidaja peab oskama ka müüa. Müüa oma firma toodet ja müüa ka ennast.
Müügitreeningu idee oli laiendada müügi mõistet, aidata inimesel edukamalt müüa maailma kõige unikaalsemat toodet- iseennast. Samuti said osalejad teadlikuks müügistrateegiast, mille rakendamine on kuni neli korda efektiivsem tavapärasest klientide otsimisest. Kolmetunnine müügitreening andis internetikoolituse õpilastele võimaluse tuttavaks saada ja arvutile vahelduseks ja näost näkku suhelda praktiseerides ühtlasi nelja nädala jooksul omandatud teadmisi.

Kaire Varrak
HansaRaama Koolitusjuht

Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine   Järgmine >
Koolituste kalender
Aprill 2024
E T K N R L P
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Kuu koolitused
Koolituskalender