HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48686)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7622 registreerunut
0 täna
1 see nädal
1 see kuu
Viimane: marijaeelumonn
Business Software Partners pakub väikefirmadele lihtsat ja TASUTA raamatupidamist PDF Prindi E-maili
kolmapäev, 06 veebruar 2002 Allikas: OÃœ Business Software Partners
Miljonile firmale pakutakse täisfunktsionaalset ja majandustegevuses kontrollitud tasuta raamatupidamislahendust.
Tallinn, 06. veebruar 2002 – Osaühing Business Software Partners teatas, et maailma ühe suurima IT kontserni Computer Associates’i tütarfirma ACCPAC International, Inc. Euroopa peakontor Londonis laiendas Simply Accountingu suuremahulist reklaamikampaaniat „Simply Free” ka Eestisse. Selle enneolematu kampaania käigus tehakse Simply Accounting koheselt – ja tasuta – kättesaadavaks miljonile väikefirmale, kes pakkumisele reageerivad. ACCPAC toote Simply Accounting jaemüügi tavahind on 124,99 GBP. Firmad, kes soovivad käesolevat pakkumist kasutada, võivad külastada www.bsp.ee, või saata e-meil aadressil simply@bsp.ee. Business Software Partners tegevdirektor Arvi Kärneri märkis, et kui seni on turul pakutud piiratud prooviajaga versioone, ehk nn. demoversioone, mis muutuvad kasutuks vaid mõne nädalaga, siis nüüd on Eesti väikefirmadel võimalus saada otsese tagasiside korras täisfunktsionaalse toote kasutusõigus tasuta. Boonustootena saab Simply Accountingu ja Multi-Media Training CD kasutusõiguse omandada postikulude hinnaga.
Arvi Kärner loodab, et Simply Accounting muutub Eesti raamatupidajate hulgas sama populaarseks kui mujal maailmas. „Ma olen kasutanud Simply Accountingut juba mitu aastat, enamasti sellepärast, et mulle meeldib väga selle kasutamise lihtsus," ütles Syvart Wike, New Yorki osariigis asuva väikefirma omanik. „Ma hindan seda, et ei pea seda süsteemi kasutades muretsema raamatupidamise keerukuse pärast – Simply Accounting hoolitseb minu asemel kõigi üksikasjade eest, sealhulgas palgaarvestus, mahaarvamised ja minu projektide eelarve koostamine viimase kui pennini. Väikefirma omanikuna tahan kulutada aega pigem oma äritegevuse laiendamisele kui raamatupidamise pärast muretsemisele."
Simply Accounting on võimas väikefirmadele mõeldud raamatupidamissüsteem, mida juba kasutab üle 300 000 rahuloleva kliendi kogu maailmas. Antud tarkvara sisaldab hõlpsasti kasutatavat tarkvaraliidest, kuut omavahel seotud moodulit (pearaamat, ostud ja maksed, müük ja arved, projekti- ja palgaarvestus ning varud ja teenused), rohkem kui 100 juba valmis aruandevormi ja piiramatuid võimalusi individuaalselt kohaldatud aruannete koostamiseks. Programm toetab nii tekkepõhist kui ka kassapõhist raamatupidamist.

Lähemalt Simply Accountingust
Simply Accounting on võimas kahevaluuta raamatupidamis- ja palgaarvestuspakett (palgaarvestus saadaval üksnes Põhja Ameerikas) ühele kasutajale, mis sisaldab ka olulisi interneti- ja e-kaubanduse töövahendeid. Simply Accounting võimaldab kasutajatel saata arveid, tellimusi ja hinnapakkumusi e-postiga. Tarkvara toetab Microsoft Office XP Smart Tagsi ja sisaldab Crystal Reportsi 7 (tasuta kaasas), millega saab koostada piiramatul hulgal individuaalselt kohaldatud aruandeid.
Simply Accounting on Eestis esialgu saadaval inglisekeelse kasutajaliidesega, edaspidi ka eesti- ja venekeelsena.

Lähemalt ACCPAC-ist
Computer Associates’i (NYSE: CA) tütarfirma ACCPAC International Inc. pakub firmadele laia valikut mõistliku hinnaga terviklikke e-äri lahendusi, mille eesmärk on suurendada nii konkurentsivõimet kui ka kasumlikkust. Auhindu võitnud toodete hulka kuuluvad ACCPAC Advantage seeria (Enterprise Edition, Corporate Edition, Small Business Edition ja Discovery Edition), ACCPAC Executive seeria, ACCPAC Pro seeria, ACCPAC eTransact, ACCPAC eCRM, ACCPAC Warehouse Management System, Simply Accounting, FAXserve ja Simply BitWare.
ACCPAC peakorter asub Pleasantonis, California osariigis USA-s ning ACCPAC esindusi on Aasias, Austraalias, Kanadas, Mehhikos, Lähis-Idas, Lõuna-Aafrikas ja Suurbritannias. ACCPAC-l on üle 500 000 registreeritud kliendi ja 5000 äripartnerit enam kui 100 riigis üle maailma.

BS Partners
Osaühing Business Software Partners (lüh. BS Partners) on Eesti kapitalil põhinev äriühing, kelle eesmärgiks on pakkuda Eesti väikestele, keskmistele ja suurtele ettevõtetele mitmekülgset maailmaklassi ärijuhtimise tarkvaralahendusi.
BS Partners pakub majandustarkvara turul kolme brändi: maailma juhtivat äri- ja e-äri juhtimise süsteemi ACCPAC Advantage Series tooteid; eelarvestamise, analüüsi ja kontrolli programmiperekonna Primavista tooteid; raamatupidamise ja finantsjuhtimise tarkvara Tresoor tooteid.
BS Partners kõik pakutavad tooted on SQL-andmebaasipõhised (Oracle, MS SQL Server, Ingres II, DB2, SQL Base jt.) klient-server tehnoloogial põhinevad ärijuhtimise tarkvararakendused.
BS Partners rahvusvahelised koostööpartnerid on ACCPAC International, Inc. (100% Computer Associates tütarettevõte), Gordion talousohjaus Oy (Soome), Network Microsystems (Austraalia) ja Nocom AB (Rootsi).
BS Partners’ga saab lähemalt tutvuda interneti koduleheküljel www.bsp.ee.

Simply Accounting tutvustus

Pressiteate kontaktisik
Arvi Kärner
OÜ Business Software Partners
Tel. 656 2699
arvi@bsp.ee

Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine   Järgmine >
Koolituste kalender
Märts 2024
E T K N R L P
262728291 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Kuu koolitused
Koolituskalender