HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48686)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7622 registreerunut
0 täna
1 see nädal
1 see kuu
Viimane: marijaeelumonn
Simply Accounting PDF Prindi E-maili
esmaspäev, 11 veebruar 2002 Allikas: OÃœ Business Software Partners
Simply Accounting programmipaketid on terves maailmas kasutusel enam kui 300.000 väikefirmas. Simply Accountingu tooted sisaldavad kõike, mida ühes raamatupidamissüsteemis vajatakse. See on suurte võimalustega, kuid samas lihtne kasutada tarkvara, ent ometi piisavalt suure võimsusega, et tulla toime kõigi Teie raamatupidamisvajadustega.





Simply Accounting programmipaketid on terves maailmas kasutusel enam kui<br /> 300
























































Müüte Te teenuseid või tooteid, Simply Accounting sisaldab kõike, mida Te oma äritegevuse korraldamiseks vajate. Sellega automatiseerite kõik alates ostude sooritamisest kuni müügitegevuseni, nagu ka kõik selle, mis jääb sinna vahele. Simply Accountinguga on kogu info, mida Te tähtsate äriotsuste tegemiseks vajate, selgelt loetavate aruannete ja diagrammide näol Teie käeulatuses. Mitme kasutaja liitumise võimalus laseb seda samaaegselt

 

ACCPAC Simply Accounting tooted


ACCPAC Simply Accounting tootesari koosneb kahest tootest: 

Simply Accounting on ühekasutaja
ja kahevaluutasüsteem (nt. EEK ja EUR).

Simplyimply Accounting Pro
on aga
mitmekasutaja (max. kuni 6 samaaegset kasutajat) ja mitmevaluutasüsteem.
 

Simply Accountingu tooted sisaldavad kõike, mida ühes raamatupidamissüsteemis vajatakse. See on suurte võimalustega, kuid samas lihtne kasutada tarkvara, ent ometi piisavalt suure võimsusega, et tulla toime kõigi Teie raamatupidamisvajadustega.

Müüte Te teenuseid või tooteid, Simply Accounting sisaldab kõike, mida Te oma äritegevuse korraldamiseks vajate. Sellega automatiseerite kõik alates ostude sooritamisest kuni müügitegevuseni, nagu ka kõik selle, mis jääb sinna vahele. Simply Accountinguga on kogu info, mida Te tähtsate äriotsuste tegemiseks vajate, selgelt loetavate aruannete ja diagrammide näol Teie käeulatuses. Mitme kasutaja liitumise võimalus laseb seda samaaegselt kasutada kuuel inimesel.

Mitu kasutajat. Samaaegne andmekasutus kuue kasutaja jaoks. Turvaparoolid võimaldavad piirata juurdepääsu konfidentsiaalsetele raamatupidamisandmetele. 


Kasutajaliides
Kohaldatavus. Individuaalselt kohaldatavaid aruandeid on lihtne kirjutada programmis Crystal Reports (TASUTA kaasas). Töölaud on kohaldatav kasutaja vajadustele vastavalt - kuvate vaid vahendeid, mida kasutate; peidate need, mida ei kasuta. Sisestusmoodulid on võimalik viia vastavusse Teie tööharjumustega. 



Internetivõimalus. Teiste Simply Accounting programmi kasutajate poolt saadetud hinnapakkumisi, tellimusi ja arveid on võimalik automaatselt importida, mis säästab kasutajat selle info süsteemi sisestamise vaevast. Varustajate ja klientide veebilehekülgedele pääseb otse Müüjate ja Klientide moodulitest. Igasuguseid dokumente, näiteks ostutellimusi, arveid ning kirju varustajatele ja klientidele saab saata kiirelt ja hõlpsasti e-posti teel. Toetab rohkem kui 3000 valuutavääringut. 


Ostutellimuse
esitamine
 

Suure võimsusega aruandlusfunktsioon.
Simply Accounting sisaldab rohkem kui
100 valmis aruandevormi, mis aitavad säilitada kontrolli firma äritegevuste üle, märgata trende (graafiline aruandlus) ja andmeid õigeaegselt korrigeerida. Vaid üheainsa nupulevajutusega saab põhjaliku ülevaate aruannete aluseks olevate tehingute üksikasjadest. Samuti saab aruandeid väga hõlpsalt kohaldada vastavalt kasutaja vajadustele. Just kasutaja otsustab, milline info on tähtis ja kuidas seda tuleks esitada. Lisaks saab programmide MS Word, Excel ja Crystal Reports abil luua piiramatul hulgal kasutaja individuaalsetele vajadustele kohaldatud aruandeid. 


Tulud kontode
lõikes


Müük tegelik
vs. plaan


 Eriomadused
. Installatsiooniabi muudab Simply Accountingu paigaldamise lihtsaks, mõne minuti pärast võite alustada tehingute salvestamist. Sisaldab rohkem kui 90 erineva tegevusvaldkonda kuuluva ettevõtte määranguid, s.h. kontoplaani – aitamaks kiiresti tööle asuda. Sisestusmoodulid – näevad välja just nagu blanketid, mida kasutatakse igapäevaselt. 

Programmi funktsionaalsus.

Pearaamat. Võimaldab sisestada tulude ja kulude eelarveid. Koostab aruandeid, mis võrdlevad eelmise aasta raamatupidamisandmeid käesoleva aasta omadega, või sama aasta erinevate perioodide andmeid.


Bilansiaruanne


Kasumiaruanne


 Müük ja laekumised.
Koostab ja trükib arveid, hinnapakkumisi ja müügitellimusi. Võimaldab automaatselt muuta hinnapakkumise müügitellimuseks või arveks. Arvutab automaatselt välja käibemaksu ja veokulud, klientide maksetingimused ja hinnaalandused. Kasutab avatud arvete meetodit üksikasjaliku arvepidamise jaoks klientide üle. Koostab klientide kohta väljavõtteid, mis näitavad ära intressimaksed õigeaegselt tasumata arvetelt. 

Ostud ja maksed. Töötleb arveid ja säilitab müüjate hinnapakkumisi. Trükib välja ostutellimusi ja maksekorraldusi. Arvutab automaatselt välja käibemaksu ja veokulud. Kasutab avatud arvete meetodit üksikasjaliku arvepidamise jaoks ostude üle. Arvutab automaatselt välja müüjate maksetingimused ja hinnaalandused.

 

Projektide kuluarvestus. Peab arvet tehingute üle tellimuse, projekti või tulemusüksuse kaupa. Jaotab tulu- ja kulutehinguid erinevatele projektidele kas rahas või protsentide alusel. Koostab projektide tulu- ja kulueelarveid, kasumi ja kahjumi aruandeid projekti tööde kaupa. 

Varud ja teenused. Näitab hetke varude taset ja väärtust ning tähistab need, mida vaja juurde tellida. Jälgib ja esitab arveid osutatud teenuste kohta. Pakub erinevaid mõõtühikuid ostude, ladustamise ja müügi jaoks. Võimaldab sisestada kuni 13-kohalisi laokoode. Kasutab kaalutud libiseva keskmise kuluarvestusmeetodit. Näitab laoseisu, kõige kiiremini müüvaid kaupu, kõige sagedamini kasutatavaid müüjaid ja kõige aktiivsemaid kliente. 


Laokaart
 

Täiendavad omadused.
Genereerib täieliku kontrolljälje (audit trail) koos kordumatute tehingunumbritega. Lubab teha sissekandeid eelnevatesse ja tulevastesse perioodidesse. Trükib, kuvab ja ekspordib aruandeid, mis on kooskõlas kõige uuemate sissekannetega. Säilitab ja näitab korduvaid sissekandeid. Võimaldab töötada kuni 999 miljoni USD (EEK) suuruste summadega. Võimaldab tekke- või kassapõhist arvestust. Annab põhjalikku kontekstipõhist online-abi. 

 

Simply Accountingu programmide kasutusõpetuseks on olemas ulatuslik juhendmaterjal ja
programmi “koduõpetaja” - Multimedia Training
for Simply Accounting. See on praktiline toode, mis õpetab kasutajale kõike vajalikku maksimeerimaks tulemusi Simply Accounting Pro 8.5 ja Simply Accounting 8.5-ga töötamisel. Ainulaadne segu audiovisuaalsetest ja interaktiivsetest õpetamistehnikatest võimaldab erinevaid õppestiile ja arvestab erinevate kogemusastmetega. Alaliselt ekraanil olev instruktor ja Las ma proovin võimalus muudavad õppimise tõeliselt interaktiivseks kogemuseks. See kasutaja enda poolt ajastatav õppetoode võimaldab kasutajal ise otsustada, mida ta tahab õppida ja millal.







Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine   Järgmine >
Koolituste kalender
Märts 2024
E T K N R L P
262728291 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Kuu koolitused
Koolituskalender