HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48686)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7622 registreerunut
0 täna
1 see nädal
1 see kuu
Viimane: marijaeelumonn
Small Business Edition – uus väärtus maailma väike- ja keskettevõtetele PDF Prindi E-maili
teisipäev, 25 september 2001 Allikas: OÃœ Business Software Partners
Osaühing Business Software Partners teatab, et nüüd on ka Eesti väikestel ja keskmistel ettevõtetel võimalus võtta oma ettevõtte juhtimiseks kautusele maailmas ühe enamlevinud äritarkvara ACCPAC Advantage Series uus toode Small Business Edition.ACCPAC Advantage Series Small Business Edition viis lõpule ACCPAC’i kauaplaneeritud eesmärgi pakkuda ühtset võimsat hõlpsalt skaleeritavat platvormi kogu keskettevõtlusele (mid-market), mis automatiseerib kõik kriitilised finants- ja põhitegevuse seotud protsessid. Uus, kõrge töökindlusega ja laiahaardeline tarkvarapakett pakub madalat sisenemiskünnist ACCPAC’i maailma kuni 5 samaaegse kasutajaga ettevõtetele.

“Koos Small Business Editioni esitlusega on meil olemas lahenduste hulk, mis suudab toetada iga keskettevõtet”, ütles ACCPAC’i president David M. Hood. “ACCPAC pakub suurepärast väärtust tarkvara näol väike- ja keskettevõtetele, rahuldades nende ärijuhtimisvajadused ja lisades täieliku investeeringukaitse tänaseks ja tulevasteks aastateks”.

Small Business Edition on osa väga levinud (üle 500.000 registreeritud ärikliendi) ACCPAC Advantage Series’i skaleeritavatest keskettevõtete äritarkvaralahendustest. Kõik Advantage Series’i tooted (Enterprise, Corporate, Small Business ja Discovery) on ehitatud samale avatud mitmekihilisele arhitektuurile, mis võimaldab ettevõtetel kulusäästlikult laiendada oma tarkvaralahenduse ulatust ja võimalusi, kui nad kasvavad – minimaalne lisaväljaõpe, säilivad täielikult senised andmed ning aruannete ja kasutajakohandused. Lisades juurde võimaluse soodsalt üle minna sarja teisele tootele (makstes üksnes toodete hinnavahe), saame tööstusharu parima investeeringukaitse, mis võimaldab teha kohe õige valiku.

ACCPAC on mõistnud selgelt, mis on oluline kasvavatele ettevõtetele – parim väärtus, tuleviku-rõhuasetusega investeering, ja laiahaardeline lahendus, mida on kerge kasutada. ACCPAC on teinud väike- ja keskettevõtetele palju lihtsamaks hakata kasutama kõrgtasemel ärijuhtimise tarkvaralahendust juba oma varajases arengus.

Uus Small Business Edition on komplekt 8 integreeritud moodulist: süsteemihaldur, pearaamat, ostu- ja müügireskontro, laoarvestus, müügi- ja ostutellimused, ning palgaarvestus. Lisaks sisaldab pakett mid-marketi populaarseimat aruande-generaatorit Crystal Reports, ning võimaldab kasutajatel importida ja eksportida pea kõiki andmeid ettevõtte teiste andmeallikate vahel.

“Nii nagu teiste ACCPAC Advantage Series toodetegi puhul, saavad Small Business Edition’i kasutajad lisada oma lahendusele e-äri ja teiste juhtimise valdkondade rakendusi: kliendihalduse juhtimine, personalijuhtimine, ladu- ja logistika, MRP ja sadu teisi tööstusharukeskseid ehk nn. vertikaallahendusi” ütleb OÃœ Business Software Partners esindaja Lauri Leemet.

BS Partners
Osaühing Business Software Partners (lüh. BS Partners) on Eesti kapitalil põhinev äriühing, kelle eesmärgiks on pakkuda Eesti väike-, kesk- ja suurtele ettevõtetele mitmekülgset maailmaklassi ärijuhtimise tarkvara terviklahendusi.

BS Partners pakub majandustarkvara turul kolme brändi: maailma juhtivat äri- ja e-äri juhtimise süsteemi ACCPAC Advantage Series tooteid; strateegilise ja operatiivplaneerimise, juhtimise, analüüsi ja kontrolli programmiperekonna Primavista tooteid; raamatupidamise ja finantsjuhtimise tarkvara Tresoor tooteid.

BS Partners kõik pakutavad tooted on SQL-andmebaasipõhised (Oracle, MS SQL Server, Ingres II, DB2, SQL Base jt.) klient-server tehnoloogial põhinevad ärijuhtimise tarkvararakendused.

BS Partners rahvusvahelised koostööpartnerid on ACCPAC International, Inc. (100% Computer Associates tütarettevõte), Gordion talousohjaus Oy (Soome), Network Microsystems (Austraalia) ja Nocom AB (Rootsi).
BS Partners’ga saab lähemalt tutvuda interneti koduleheküljel www.bsp.ee.

Pressiteate kontaktisik
Lauri Leemet
OÜ Business Software Partners
Tel. 656 2699
lauri@bsp.ee


Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine   Järgmine >
Koolituste kalender
Märts 2024
E T K N R L P
262728291 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Kuu koolitused
Koolituskalender