HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48691)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7624 registreerunut
0 täna
0 see nädal
0 see kuu
Viimane: Krnd
Eesti Telefon alustas veebipõhise raamatupidamisrakenduse pakkumist PDF Prindi E-maili
esmaspäev, 10 september 2001 Allikas: Äripäev
Eesti Telefon alustas väiksematele ja keskmistele ettevõtetele renditeenusena veebipõhise raamatupidamistarkvara B24 pakkumist, teatas Eesti Telefon pressiteates.
Peale algdokumentide konteerimise ja seadusega nõutud aruannete koostamise, ühendab B24 endas raamatupidamise ja finantsanalüüsi, finantsaruannete generaatori, eelarved ja nende jälgimise ning klientide ja hankijate tehingute arvestuse. B24 palga- ja personaliarvestuse pakett lihtsustab tööjõu haldamisega seotud küsimuste lahendamist. Veel sel aastal lisanduvad tootele põhivahendite ning laoarvestuse paketid.

Eesti Telefoni IP Teenuste ärilahenduste teenistuse juhataja Margus Kauri sõnul võimaldab veebipõhine raamatupidamistarkvara sisestada kasutajal andmeid asukohast sõltumatult, s.t. B24 kasutamise eelduseks on vaid internetiühenduse ja veebibrauseri olemasolu. "Oleme palju tähelepanu pööranud kasutusmugavusele, näiteks võimaldades töö tegemist samaaegselt mitmes aknas ning luues hiirele alternatiivi klahvikombinatsioonide näol, mis teeb toote kasutamise lihtsaks ka suuremate sisestusmahtude korral," märkis Kaur. Erinevalt teistest turul olevatest raamatupidamistarkvaradest on B24 hinnakujundus paindlikum, võttes arvesse vaid kliendi poolt kasutatavaid mahtusid ning kujundades vastavalt sellele teenuse hinna.

Raamatupidamistarkvara B24 kasutajate identifitseerimiseks kasutatakse Eesti Telefoni ID kaardina Atlase teenustekaarti, mille turvalisuse aste on samal tasemel internetipanganduses nõutava turvalisusastmega. Atlase teenustekaart on sarnane panganduses kasutatavate paroolkaartidega ja võimaldab kasutada internetikeskkonnas teenuseid, mille eeltingimuseks on võimalus klienti üheselt tuvastada.

Kristi Malmberg

Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine
Koolituste kalender
Mai 2024
E T K N R L P
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Kuu koolitused
Koolituskalender