HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Menüü
Avaleht
Foorum (48691)
Koolituskalender (0)
Uudised
Viited seadustele
Otsi
Registreeru
Kasutajad
7624 registreerunut
0 täna
0 see nädal
2 see kuu
Viimane: Krnd
Alustavale ettevõttele vajalikud sidelahendused ühest stardikomplektist PDF Prindi E-maili
kolmapäev, 19 oktoober 2005
Ettevõtte loomine tähendab suurt hulka protseduure, taotlusi, kinnitusi. Mõelda tuleb paljudele erinevatele aspektidele. Tänasel päeval on ettevõtluses mugavad ja kvaliteetsed suhtlemisvõimalused väga olulised. Kiire infovahetus võib olla kriitilise tähtsusega.
Elion koostöös partneritega aitab omalt poolt ettevõtetel äri alustada. Tegutsemise algperioodil on ettevõttel vaja lahendada lugematu hulk väga erinevaid küsimusi. Side ja IT küsimused on tähtsad juba esimesest tegevuspäevast, mistõttu on Elion pannud alustavatele ettevõtetele kokku stardipaketi. Ettevõtte stardikomplekt sisaldab kõige olulisemaid igapäevatöös kasutatavaid suhtlus- ja IT-teenuseid, seadmeid ja ka konsultatsiooni.
Ettevõtte käivitamisel on üks peamisi raskusi tegevuse finantseerimine, mistõttu kulutused on vaja hoida võimalikult optimaalsed. Sidelahenduse tarvis on ettevõtte stardikomplekt koostatud niimoodi, et tegutsemise alguskuudel on peamiste teenuste kuutasud väiksemad ja arvuteid saab ostmise asemel ilma sissemakseta üürida.
Milliseid suhtlemisvahendeid alustav ettevõte vajab?
Ettevõtte stardikomplekt on koostatud silmas pidades just väikeettevõtte vajadusi ja võimalusi suhtlemisel. Üle 80% Eestis tegutsevates ettevõtetest on kuni 10 töötajaga väikeettevõtted, millest enamike käive aastas jääb alla 3 miljoni krooni. Kindlasti ei ole äritegevuse alguses suurt vajadust keeruliste serverlahenduste või kõigi võimalike kontorimasinate järele. Küll on aga tähtis saada ettevõttesse toimivad ja kvaliteetsed sideühendused ning töökorras arvutid. Ettevõtte stardikomplekt on mõeldud ettevõtetele, mille äriregistrisse kandmisest pole möödunud üle 12 kuu.
Vaadake kommunikatsioonivajadusi terviklikult
Tänasel päeval on nii interneti- kui telefoniühendused ning e-suhtlus olulised nii klientide kui partneritega suhtlemiseks, toodete-teenuste tutvustamiseks ja kindlasti ka töö korraldamiseks.
Olenevalt ettevõtte tegevusalast võib esialgu selguda, et koduleht või isegi internetiühendus ei ole firmale eriti vajalikud. Kommunikatsiooni küsimustele tasub aga alati läheneda terviklikult ning tulevikku silmas pidades. Juba alustaval ettevõttel on mõistlik otsustada kommunikatsioonilahenduse kasuks, mis sisaldab kohe nii interneti- kui telefoniühendust, e-posti ja kodulehe majutust.

Ettevõtte stardikomplekt võimaldab:
a) internetiühendust ja telefoni kolm kuud poole hinnaga;
d) Viis tasuta e-posti aadressi - firmanimega e-posti aadressid kujul nimi.perenimi@ettevõttenimi.ee tõstavad oluliselt ettevõtte usaldusväärsust klientide seas;
e) Pakett sisaldab tasuta domeeni (ettevõttenimi.ee) registreerimist ja kodulehe majutust.

Töökorras arvuti tagab sujuva kontoritöö
Vastavalt ettevõtte profiilile ja töötajate liikuvusele tasub mõelda, kas soetada pigem süle- või lauaarvutid. Ettevõtte stardikomplektis pakutavad arvutid on tavahindadest soodsamad.
Kui alustav ettevõtte soovib alginvesteeringuid piirata, on võimalus ostmise asemel üürida uus arvuti 0 kroonise sissemaksega. Sellisel juhul tuleb arvuti eest tasuda igakuist üürimakset ja kolme aasta möödudes saab seadme 10% jääkväärtusega ka välja osta.
Kontoritööd saab muuta turvalisemaks ja lihtsamaks
Suhtlemise sujuvuse tagamiseks tasub alustaval ettevõttel kaaluda ka täiendavate lisateenuste kasutamist:
Viirusetõrje ja personaalne tulemüür
Et kaitsta ettevõtte arvuteid internetist tulevate ohtude eest, tasub kasutada ka viirusetõrje ja personaalse tulemüüri teenust. Need pakuvad olulist kaitset pahatahtlike ründajate vastu ning hoiavad eemale rämpsposti, mida viimasel ajal järjest enam saadetakse.
Kõne- ja faksipostkast
Selleks, et saaksite olla kättesaadav ja võtta vastu fakse ka siis, kui teie kontoris faksiaparaati ei ole, on mõistlik kasutada ka kõne- ja faksipostkasti.
Ettevõtte stardikomplekt on seega tervikpakett, mis võimaldab noorel ettevõttel võtta kasutusele peamised ärisuhtluseks vajalikud vahendid ja teenused. Kui ettevõtte laieneb, saab juba edaspidi vastavalt vajadusele võtta kasutusele firmale vajalikke täiendavaid teenuseid.
Ettevõtte stardikomplekti kohta saab lähemalt lugeda Elioni kodulehelt http://www.elion.ee/ettevottestardikomplekt

Jüri Saarma
Elioni ärijuht

Lisa kommentaar
Nimi:Külaline
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Kommentaar:



Powered by AkoComment 2.0!

< Eelmine   Järgmine >
Koolituste kalender
Aprill 2024
E T K N R L P
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Kuu koolitused
Koolituskalender